The Gunk

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. december 16. (2 éve 5 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A játékban egy Rani nevezetű hölgyeményt irányítunk, aki egy űrszállító pár egyik tagja, akik bármit megkeresnek és kibányásznak, ha jól megfizetik őket. Amikor Rani és társa, Becks eljutnak egy látszólag ártalmatlannak tűnő bolygóra, egy furcsa anyagot találnak, amelyből sejtésük szerint nagy hasznot húzhatnának. A probléma csak az, hogy a trutymónak (the gunk) nevezett anyag, valahogyan károsítja a körülöttük lévő természetet. A két társban pedig felmerül a kérdés, hogy vajon érdemes-e beleavatkozniuk a hely ökoszisztémájába? 

A játék egy külső-nézetes, 3D akció-kalandjáték, rengeteg fejtörővel és harccal.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Decemberben érkezik a Trutymó (The Gunk)
Hír
2 éve 8 hónapja (2021. augusztus 25.)

Decemberben érkezik a Trutymó (The Gunk)

Idegen bolygó, idegen lények és egy nagyon furcsa, már-már intelligensnek tűnő anyag. Mi rossz történhetne egy ilyen helyen?