Dustborn

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. május 16. (3 hónap 2 hét múlva)

Műfaj: Sci-fi, Disztópikus

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

2030, három évtizeddel a Közvetítés után. Főszereplőnk Pax: börtönviselt, szélhámos, számkivetett. Felbérelték, hogy szállítson át egy rejtélyes csomagot Pacificából Új-Skóciába, az Igazságosztók által ellenőrzött Amerikai Köztársaságon keresztül. De ez nem egy egyedülálló nőnek való meló. Nyomában a fanatikus Puritánok, útjában a tekintélyelvű Igazságosztók, kiknek szemében Pax csak egy törvényen kívüli Anomália. Nem beszélve arról, hogy négy hónapos terhes. Segítségre van szüksége. Egy csapatra.

A Dustbornban a világ a népvándorlás és a globális felmelegedés következtében megváltozott. A játékos egymást követő járművek volánja mögé ül, és keresztülutazik a több kisebb országra osztott Egyesült Államokon. Ez idő alatt különböző helyszíneket jár be, amelyeket felfedezhet. Ezekben békés, semleges emberekkel, de akár ellenségekkel is találkozhat. A harcok során a karakter természetfeletti képességeit használja. Emellett a játék előrehaladtával a játékos olyan karakterekkel is találkozik, akiket beszervezhet a csapatába. Mindegyiküket egyedi képességek jellemzik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.