Adam's Venture: Origins

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. április 1. (6 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Vertigo Games

Kiadó: Soedesco

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

Az Origins az Adam's Venture: Chronicles újrakiadása PC, Playstation 4 és Xbox One platformokra. A játék az 1920-as években játszódik. Főszereplőnk Adam, akit B kategóriás Indiana Jones-nak is nevezhetnénk. Segítőtársa egy Evelyn nevezetű hölgyemény, akivel közösen kell felvennie a harcot a gonosz Clairvaux cég ellen. A játék az Unreal 3-as motort használja, ezért a látványvilággal nem sok gond van, viszont maga a program sajnos csak átlagosnak tekinthető.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.