Orwell: Keeping an Eye On You

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. október 27. (7 éve 6 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Szöveges, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Cel-shaded

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Szöveges, Point & click

Leírás:

A Nagy Testvér megérkezett, mégpedig a TE személyedben! Feladatod, hogy megfigyeld és analizáld az emberek cselekedeteit, hogy megtaláld a támadásokért felelős terroristákat. Minden információ, személyes fájl és beszélgetés a rendelkezésedre áll róluk. De vigyázz! A beküldött információ akár veszélyes is lehet az adott személyre és igazából nem tudhatod biztosra, hogy a valódi tettest kaptad-e el.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.