Orwell: Ignorance is Strength

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. február 22. (6 éve 3 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Szöveges, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Cel-shaded

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Szöveges

Leírás:

A játék a 2010-es évek végére jellemző hamisított hírek és a "mi a valódi igazság/az igazság halott" örökös kérdéséből merített inspirációt. A szociális hálozatokon milliószámra fellelhető, elferdített igazságok felhasználását is magába foglaló játékban az lesz a feladatunk, hogy a politikai hatalom számára a lerántsuk a leplet a hazugságokról, vagy ha épp arra van szükség, akkor meghamisítsunk néhány információt. De vajon meddig vagyunk képesek elmenni a munkánk során?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.