Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. november 7. (5 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Hagyományos, kézzel-rajzolt, point and click kalandjáték, melyben Larry immáron a 21. században próbálja megtalálni álmai asszonyát. Larrynek muszáj lépést tartania a technológiai fejlődéssel, ezért csajozni is a mobilján keresztül kényszerül. Fő feladata az lesz, hogy a Timber nevű randi appban minél jobb pontszámot érjen el, és eljusson a kiszemelt végcéljához, Faithez.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

8/10 - Larry még mindig tudja mitől döglik a légy
2020. szeptember. 18.
A megjelenésekor úgy kerültem ezt a játékot, hogy csak na. Aztán tavaly nyáron beszereztem a tabletemre a droidos változatot és hümmögve kellett elismernem, hogy Al Lowe nem csak a piszkos anyagiak hatására adta az áldását rá. A modern korban játszódó Larry kaland ugyanis meglepően szórakoztató, vicces és kreatív, plusz mŕg kellemesen is néz ki. Bár erősen épít a klasszikus első részre, mégsem tapossa azt a földbe, mint a két 3D-s rész, vagy a 2012-es rosszemlékű remake. Tárt karokkal várom az ősszel érkező folytatását.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi nyereményjáték és videós kalandozás az év végén
Hír
6 hónapja 4 hete (2023. december 24.)

Karácsonyi nyereményjáték és videós kalandozás az év végén

Minden kedves olvasónknak szeretnénk boldog karácsonyt kívánni, méghozzá, ahogyan az elmúlt napok híreiben is be lett hangoztatva, egy kis ünnepi nyereményjáték...