Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. november 7. (4 éve 10 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Hagyományos, kézzel-rajzolt, point and click kalandjáték, melyben Larry immáron a 21. században próbálja megtalálni álmai asszonyát. Larrynek muszáj lépést tartania a technológiai fejlődéssel, ezért csajozni is a mobilján keresztül kényszerül. Fő feladata az lesz, hogy a Timber nevű randi appban minél jobb pontszámot érjen el, és eljusson a kiszemelt végcéljához, Faithez.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 65

8/10 - Larry még mindig tudja mitől döglik a légy
2020. szeptember. 18.
A megjelenésekor úgy kerültem ezt a játékot, hogy csak na. Aztán tavaly nyáron beszereztem a tabletemre a droidos változatot és hümmögve kellett elismernem, hogy Al Lowe nem csak a piszkos anyagiak hatására adta az áldását rá. A modern korban játszódó Larry kaland ugyanis meglepően szórakoztató, vicces és kreatív, plusz mŕg kellemesen is néz ki. Bár erősen épít a klasszikus első részre, mégsem tapossa azt a földbe, mint a két 3D-s rész, vagy a 2012-es rosszemlékű remake. Tárt karokkal várom az ősszel érkező folytatását.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.