Minden kedves olvasónknak szeretnénk boldog karácsonyt kívánni, méghozzá, ahogyan az elmúlt napok híreiben is be lett hangoztatva, egy kis ünnepi nyereményjátékkal, ami után pedig jól bejelentjük, miről fog szólni az évek óta az első élő videós jelentkezésünk.

Kezdeném is rögtön azzal, hogy mit lehet nyerni. A kalandok között vannak mindenféle indie csemegék, meg egy hidden & object móka is:

Unsolved Case: Murderous Script
Conquistadorio
Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry
Anuchard
Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy
Peaky Blinders: Mastermind
Stygian: Reign of the Old Ones

A játékkulcsok megnyeréséhez pedig azt a roppant könyű (de annál több kreativitást igénylő) feladatot kapjátok, hogy értékeléseket kell írni a játéktárunkban található kalandokhoz, méghozzá legalább három szép, kerek mondatban játékonként. Minél több kalandhoz születik értékelés valaki által, annál többször kerül bele majd a neve a virtuális kalapba.

Sorsolni pedig közel egy hét múlva, az év utolsóelőtti napján, szombaton délután 3-kor fogunk, méghozzá élő videóban a Youtube-csatornánkon.

Utána pedig olyat csinálunk, mint amire régen nem volt példa: Trish és Princze úr megpróbál minél tovább eljutni a Lucasarts idén 30. évfordulóját ünneplő klasszikusában, a Sam and Max: Hit the Roadban. A próbálkozásunkat pedig szintén élőben követhetitek, kommentelhetitek és kacarászhattok a bénázásunkon. Jó móka, lesz, na!