Indiana Jones and the Last Crusade

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1988. július 1. (33 éve 10 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: LucasArts

Kiadó: LucasArts

Platform: Mac OS, PC, Linux

Leírás:

1938-ban járunk és a nácik amellett, hogy náciskodnak, megpróbálják megszerezni a Szent Grált. Indiana Jones és néhány barátja azonban nem hagyhatják mindezt szó nélkül és megpróbálják útját állni a németeknek.

A játék az azonos című film történetén alapszik, amit megpróbál egy kicsit jobban színesíteni és kibővíteni. A játék akció-jeleneteket is tartalmaz, amelyekben általában náci katonákkal kell verekednünk.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Kapcsolódó játékok: Indiana Jones and the Fate of Atlantis

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Indiana Jones and the Last Crusade
Végigjátszás
14 éve 10 hónapja (2007. június 21.)

Indiana Jones and the Last Crusade

Jó mindjárt az elején leszögezni, hogy nem biztos, hogy mindenütt segíteni fog nektek ez a végigjátszás. Ugyanis a játék non-lineáris, szóval lehet hogy Ti másk...