Indiana Jones and the Last Crusade

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1988. július 1. (36 éve 3 hete)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: LucasArts

Kiadó: LucasArts

Platform: Mac OS, Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

1938-ban járunk és a nácik amellett, hogy náciskodnak, megpróbálják megszerezni a Szent Grált. Indiana Jones és néhány barátja azonban nem hagyhatják mindezt szó nélkül és megpróbálják útját állni a németeknek.

A játék az azonos című film történetén alapszik, amit megpróbál egy kicsit jobban színesíteni és kibővíteni. A játék akció-jeleneteket is tartalmaz, amelyekben általában náci katonákkal kell verekednünk.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Kapcsolódó játékok: Indiana Jones and the Fate of Atlantis

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Indiana Jones and the Last Crusade
Végigjátszás
17 éve 1 hónapja (2007. június 21.)

Indiana Jones and the Last Crusade

Jó mindjárt az elején leszögezni, hogy nem biztos, hogy mindenütt segíteni fog nektek ez a végigjátszás. Ugyanis a játék non-lineáris, szóval lehet hogy Ti másk...