Loom

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1990. május 1. (34 éve 4 hete)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: LucasArts

Kiadó: LucasArts

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az 1991-ben megjelent Loom a Lucasarts kalandjátékok feketebárányának is tekinthető. A játékban nincs leltár rendszer (inventory), mert minden feladatot különböző varázslatok segítségével kell megoldania a játékosnak. Ezek a varázslatok pedig egy speciális hangszer segítségével működnek. A játékosnak feladata kiismerni, illetve megtanulni az egyes "kottákat" és hangjegyeket, és megfelelő módon eljátszani őket.

A játék három nehézségi fokozattal, a CD-s verzió pedig teljes szinkronnal és audióval rendelkezik.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.