Indiana Jones and the Fate of Atlantis

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1992. június 1. (32 éve 3 hete)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: LucasArts

Kiadó: LucasArts

Platform: Mac OS, Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

1939-ben járunk, a második világháború hajnalán. A nácik egy olyan erejű fegyvert készülnek megszerezni, ami mellett az atombomba is eltörpül. Egyedül csak Indiana Jones állíthatja meg őket, aki nekilát, hogy megfejtse Atlantisz elsüllyesztésének titkát. A sokáig csak Indy 4-nek becézett kalandjáték a korabeli Lucasarts-alkotások egyik legjobbja, mely több felé ágazó sztorit és a retró-kedvelők számára ma is szépnek számító grafikát tudott felmutatni a mindent átható Indiana Jones hangulat mellé.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Kapcsolódó játékok: Indiana Jones and the Last Crusade

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Indiana Jones and the Fate of Atlantis
Végigjátszás
17 éve 3 napja (2007. június 21.)

Indiana Jones and the Fate of Atlantis

Indiana Jones and the Fate of Atlantis végigjátszása következik.