Future Wars: Adventures in Time

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1989. július 1. (34 éve 10 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

1989-ben járunk. Főhősünk egy felhókarcolón dolgozó ablakmosó, aki épp azon ügyködik, hogyan bosszantsa fel a főnökét. Azonban a provokálás helyett véletlenül egy titkos időgépet fedez fel és a gép mellett különös, idegen lényektől származó dokumentumokat. Az időgép 1304-be repíti vissza főhősünket, ahol egy gyönyörű nőt kell megmentenie. De hamar rádöbben, hogy a mentőakció mögött egy hatalmas idegen invázió szövevényes terve lapul, amit csak úgy tud megakadályozni, ha az időgéppel a 44. századba utazik. De úgy tűnik, hogy ez az utazás sem lesz elég, mert onnan meg vissza kell utaznia a Kréta korba, mert valószínűleg az invázió csak ott előzhető meg.

A játék nagyon pozitív értékeléseket kapott a megjelenése után és ennek (is) köszönhetően a fejlesztőcsapatnak sikerült megalapoznia a saját jövőjét.

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.