Full Throttle Remastered

4.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. április 18. (7 éve 2 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A Lucasarts klaszikusának felújítása Tim Schaffer felügyelete alatt.

A Corley Motors vállalat, az amerikai álom megtestesítője, minden Szelíd Motoros "családja" válságos napokat él át. A világ megváltozott, a népet már kevésbé hajtja a szabad száguldás vágya, ráadásul a cég elnöke Malcolm Corley is elég rosszbőrben van. Egy szó mint száz a részvényesek találkozót terveznek melyen vázolni kívánják a cég jövőjét. Az elképzelések nem túl fényesek, az amerikai álom úgy tűnik behódolna a japán kisautógyártásnak és ezentúl ún. minivan-eket gyártana. A Nagy Öreg hallani sem akar a dologról, a helyzet tehát némiképp feszültnek mondható. A bevezetőben épp az öreg Corley-t és minden hájjal megkent, kétszínű tanácsadóját, Rippburger-t láthatjuk vitatkozni, amikor Ben és kis csapata sajátos módon előzik meg gépkocsijukat. Csak egyvalaki képes ilyen "laza" tettre, Corley azonnal felismeri régi barátját Ben-t, a Polecats motoros banda vezérét. Nosza követik is őket egy kis iddogálás és némi sztorizgatás reményében. Rippburger először bölcsen a kocsiban marad, ám amikor már éppen oldódni kezdene odabent a hangulat, váratlanul betoppan, kétes értelmű megjegyzéseket kezd tenni Malcolm Corley egészségére vonatkozóan, valamint fel kívánja bérelni Ben bandáját, hogy legyenek a kíséretük a részvényesek találkozójáig. Ben önérzetét sérti a lealacsonyító modor és Rippburger-rel együtt távozik a helyiségből egy kis "négyszemközti tárgyalásra". Kint azonban már lesben áll a tanácsadó két "nagytudású" biztonsági őre, akik egy vaskos husáng segítségével átmenetileg nyugalomba helyezik hősünket, mialatt Rip elhiteti a bandával, hogy a vezérük ráállt az alkura és már el is robogott előre. Nosza a bandának sem kell több, nyeregbe pattannak és már dübörögnek is tova a sivatagos táj végtelenjébe.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Kapcsolódó játékok: Full Throttle

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

4.5/10 - Nem az én esetem
2017. szeptember. 4.
Valószínűleg egyedül vagyok vele de sajnos nem sikerült megszeretnem a játékot, számomra nagy szenvedés volt a végére érni. Sem a történet, sem a karakter, sem a ma már röhejesen béna motoros részek nem tudtak lekötni. Technikailag jó a játék, a ráncfelvarrás is jól sikerült, de én úgy látom, hogy a nosztalgiafaktor az ami ismét el tudta adni.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Exkluzív könyv érkezik a Double Fine 20 éves munkásságáról
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. szeptember 24.)

Exkluzív könyv érkezik a Double Fine 20 éves munkásságáról

Eddig csak ritkán vagy soha nem látott érdekességeket gyűjtött csokorba Tim Schafer csapata.

Xboxra és Game Passba is érkezik hamarosan három klasszikus felújítás
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. október 18.)

Xboxra és Game Passba is érkezik hamarosan három klasszikus felújítás

Miután tavaly szőröstül, bőröstől megvásárolta a Double Fine-t a Microsoft, csak idő kérdése volt, hogy mikor érkezik a Grim Fandango, a Day of the Tentacle és...