Forgotten Fields - háttérkép

Forgotten Fields

2021. április 14. (1 hónapja 16 órája)

Frostwood Interactive

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021-04-14

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Frostwood Interactive

Kiadó: Dino Digital

Platform: PC, Mac OS, Linux

Leírás:

A Forgotten Fields egy hangulatos narratív játék Sidről - egy írói válságtól szenvedő férfiról - aki még egyszer utoljára visszautazik gyermekkori otthonába, mielőtt azt eladják. Látogasd meg a régi barátaidat, éld át újra az emlékeket, oldj meg érdekes rejtvényeket, és játszd végig Sid könyvének egyes részeit ebben a nosztalgiáról és az idő múlásáról szóló, hangulatos játékban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.