Hadr

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. október 6. (3 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Ateliér Duchů

Kiadó: Ateliér Duchů

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy rövid, körülbelül 2 órás, leginkább a hangulatra építő játék, melyben különböző szobákban, egy repkedő ruhaanyagot irányítunk, amivel ha valamit letakarunk, akkor az eltűnik.

A játék összefüggő történetének darabkái, a különböző szobákba várnak a játékosra. Ez a történet pedig egy bűvészről, az ő hűséges barátjáról a nyúlról, és egy kiszámíthatatlan bűvésztrükkről szól.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.