A Bright Light in the Middle of the Ocean

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. szeptember 22. (6 éve 8 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Fi Silva

Kiadó: Fi Silva

Platform: Mac OS, Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

Nem is igazán játék, mivel még sétaszimulátornak se nagyon nevezhető. Inkább egy meditatív, chill élmény, amelynek semmilyen célja sincs. A dinamikusan változó nappalok és éjjelek során különböző helyekről nézhetjük meg a naplementét, vagy a napkeltét, illetve barangolhatjuk be a helyszíneket, miközben a háttérben kellemes zene szól. A nappalok, illetve az éjszakák 8 percig tartanak és addig maradunk ebben a világban, ameddig csak kedvünk tartja.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap esti mókázások #5
Hír
6 éve 5 hónapja (2017. december 17.)

Vasárnap esti mókázások #5

E heti ingyen játékunk igazából nem is játék, hanem egy kellemes, meditatív élmény.