Discworld

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. április 20. (28 éve 10 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Terry Pratchett által kitalált univerzumban játszódó alkotás a "Guards, guards!" c. novella alapján készült. A játék főhőse Rincewind (akinek hangját a legendás Eric Idle adja) a helyszín pedig a már említett Korongvilág amelyet 5 gigantikus méretű elefánt tart a vállán amelyek egy óriás teknősön állva foglalnak helyet. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A készítő szerint van rá esély, hogy kiadják újra a Discworld-sorozatot
Hír
2 hete 4 napja (2024. február 9.)

A készítő szerint van rá esély, hogy kiadják újra a Discworld-sorozatot

A Time Extensionnek adott friss interjúban Gregg Barnett, a '90-es évek klasszikus Discworld point-and-click kalandjátékainak tervezője elárulta, hogy a játékok...