Discworld 2: Missing Presumed...!?

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. december 12. (27 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Perfect 10 Studios

Kiadó: Psygnosis

Platform: Windows/DOS, PlayStation 1

Leírás:

A kalandok folytatódnak a Korongvilágban, Rincewindnek ezúttal a szabadnapos Halállal kell szembenéznie akinek a dolga az, hogy átsegítse a haldoklókat az életből a túlvilágra. A folytatás 4 részre van osztva, a hagyományos inventory+párbeszéd használat nélkülözhetetlen a továbbjutásban. Illetve a némelyeknek nehezen emészthető angol humorral is meg kell küzdeniük, amely teljesen átitatja a Discworld sorozat legjobban sikerült epizódját.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A készítő szerint van rá esély, hogy kiadják újra a Discworld-sorozatot
Hír
3 hónapja 1 hete (2024. február 9.)

A készítő szerint van rá esély, hogy kiadják újra a Discworld-sorozatot

A Time Extensionnek adott friss interjúban Gregg Barnett, a '90-es évek klasszikus Discworld point-and-click kalandjátékainak tervezője elárulta, hogy a játékok...