Creepy Tale

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. február 21. (2 éve 11 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Főhősünk épp a testvérével sétál, amikor minden horrorba fordul, és ismeretlen erők szörnyű események sorába taszítják ők. A testvérét elrabolták, és egy baljós erdővel találja szembe magát, amely tele van veszélyekkel és furcsa lényekkel. Oldd meg a rejtvényeket, amelyekkel útközben találkozol, ne hagyd, hogy elkapjanak, és mentsd meg a bátyádat!

Ismerd meg a sötét történetet és az okot, ami az egykor nyugodt és békés erdőt egy hátborzongató, gonoszsággal teli hellyé változtatta. Lehet, hogy te vagy az, aki képes leszel megfejteni az erdő összes titkát, és megmenteni a békés teremtményeket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Creepy Tale 2

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.