Creepy Tale 2

7
AG.hu
7.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. július 16. (3 éve 6 napja)

Műfaj: Fantasy, Horror

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés, Hagyományos kaland, Lopakodós

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Creepy Brothers

Kiadó: Creepy Brothers

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egyszer volt, hol nem volt, az ifjú Lars elhagyta apja kunyhóját, hogy megmentse kishúgát, akit egy gonosz erő elragadott... Minden akkor kezdődött, amikor eljöttek a szűk esztendők. Egy ismeretlen gonosz erő terrorizálni kezdte a békés királyságot, elrabolta az ott élő gyermekeket és az erdő ártatlan lakóit. Az egykor békés királyság, ahol az emberek és a fantasztikus lények harmóniában éltek együtt, most a sötétség és a félelem földjévé vált.

Senki sem volt mentes a szerencsétlenségtől és a tragédiától azokban az időkben... ahogy Lars és családja sem. Egy nap két kísérteties vendég látogat el a kunyhójukba. Lars apját majdnem agyonverik, kishúga, Ellie pedig a látogatók tudatmódosító mágiájának hatása alá kerül, és velük együtt távozik. Larsnak viszont sikerül elmenekülnie, és az útközben szerzett új mágikus barátainak köszönhetően elhatározza, hogy útnak indul és megmenti kishúgát.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Creepy Tale 2 - hivatalos fordítás

Videók:

Kapcsolódó játékok: Creepy Tale

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - A Creepy Tale második része nem lett egy hibátlan játék, de ennek ellenére is csak ajánlani lehet.
2021. július. 22.

A Creepy Tale második része nem lett egy hibátlan játék, de ennek ellenére is csak ajánlani tudom, főleg azoknak, akik szeretik a meséket egy kicsit sötétebb, véresebb hangulatban is átélni. Ezen felül ajánlom még a fejtörők miatt is, mert bár van köztük egy-két fejvakarós típus, de a nagy részük egész érdekes lett. És persze ajánlom azoknak is, akik a rejtvények mellett az ügyességi és lopakodós kihívásokat is szeretik, mert azokból is akad benne bőven.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Tyucsev

Összes értékelése: 73

7.5/10 - Az előző részhez képest látható a fejlődés-akinek az tetszett, ez is fog
2023. május. 11.

Az alkotást egy indie csapat készítette, akik az első résszel már bizonyítottak. A korábbi rész amolyan tanulmánynak tűnik ehhez képest, mert minden tekintetben többet ad.

Egyrészt összetettebb a történet Átlagosnak mondanám, viszont többet is ki lehetett volna hozni belőle. Még a fő karakterekről sem tudunk meg túl sokat, a mellékszereplőkről meg még annyit sem.

A játékidő hosszabb: több helyszín és feladvány van benne. Ezeket nem mondanám annyira nehéznek, idővel kitalálható a készítők szándéka. Idő és hozzáállás kérdése :-) Ezek elég változatosak ahhoz, hogy ne unjunk bele. Van klasszikus tárgyhasználós, kódos feladat, de sokszor az ügyességünkre, vagy a megfelelő időzítésre is figyelnünk kell

Az előző részhez hasonlóan itt is kisebb helyszínekre vannak osztva a történet részei, ezen belül kel elvégeznünk feladatainkat a továbbjutáshoz. Itt is sokszor fogunk kudarcot vallani, de szerencsére nem kell egy egész fejezetet ilyenkor újrakezdenünk.

Látványvilága is a korábbi részt tükrözi, de már szebben kidolgozott részletekkel. Ami érdekes, hogy minden szereplő kapott szinkronhangot, ami sokat dob az élményen.

Ifjabb játékosoknak ezt sem ajánlanám a rémisztő és véres jelenetek miatt, amiből több van, mint az elődjében.

Az ígéretes kezdet után tovább fejlődött a csapat, de azért egy összetettebb történet jó lett volna. Meglátjuk, a harmadik részben (ami már megjelent) mit produkálnak

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Creepy Tale 2 – véres népmesék
Teszt
2 éve 11 hónapja (2021. július 22.)

Creepy Tale 2 – véres népmesék

Kelet-európai népmesék egy kicsit véresebb köntösben.