Creepy Tale 2

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. július 16. (1 éve 6 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Horror

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés, Hagyományos kaland, Lopakodós

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Creepy Brothers

Kiadó: Creepy Brothers

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egyszer volt, hol nem volt, az ifjú Lars elhagyta apja kunyhóját, hogy megmentse kishúgát, akit egy gonosz erő elragadott... Minden akkor kezdődött, amikor eljöttek a szűk esztendők. Egy ismeretlen gonosz erő terrorizálni kezdte a békés királyságot, elrabolta az ott élő gyermekeket és az erdő ártatlan lakóit. Az egykor békés királyság, ahol az emberek és a fantasztikus lények harmóniában éltek együtt, most a sötétség és a félelem földjévé vált.

Senki sem volt mentes a szerencsétlenségtől és a tragédiától azokban az időkben... ahogy Lars és családja sem. Egy nap két kísérteties vendég látogat el a kunyhójukba. Lars apját majdnem agyonverik, kishúga, Ellie pedig a látogatók tudatmódosító mágiájának hatása alá kerül, és velük együtt távozik. Larsnak viszont sikerül elmenekülnie, és az útközben szerzett új mágikus barátainak köszönhetően elhatározza, hogy útnak indul és megmenti kishúgát.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Creepy Tale 2 - hivatalos fordítás

Videók:

Kapcsolódó játékok: Creepy Tale

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 106

7/10 - A Creepy Tale második része nem lett egy hibátlan játék, de ennek ellenére is csak ajánlani lehet.
2021. július. 22.

A Creepy Tale második része nem lett egy hibátlan játék, de ennek ellenére is csak ajánlani tudom, főleg azoknak, akik szeretik a meséket egy kicsit sötétebb, véresebb hangulatban is átélni. Ezen felül ajánlom még a fejtörők miatt is, mert bár van köztük egy-két fejvakarós típus, de a nagy részük egész érdekes lett. És persze ajánlom azoknak is, akik a rejtvények mellett az ügyességi és lopakodós kihívásokat is szeretik, mert azokból is akad benne bőven.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Creepy Tale 2 – véres népmesék
Teszt
1 éve 6 hónapja (2021. július 22.)

Creepy Tale 2 – véres népmesék

Kelet-európai népmesék egy kicsit véresebb köntösben.