Chronicle of Innsmouth: Mountains of Madness

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. március 26. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: PsychoDev

Kiadó: PsychoDev

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Chronicles of Innsmouth sorozat második része, melynek története az első rész előtt játszódik 10 évvel. 

Amikor Lone Carter magánnyomozó magához tér, egy Innsmouthoz közeli tengerpart közelében találja magát. A testét széttépték, és ahogy elhalványul a halálba, rémülten emlékszik vissza a Shoggoth-tal való végzetes találkozására…

Nem sokkal később azonban újra magához tér, és semmilyen sérülést nem tapasztal magán. Azonban tudja, és érzi, hogy az élete többé már sosem lesz ugyanolyan, mint azelőtt. Szörnyű látomások, rémálmok kísértik, amelyek kimondhatatlan, szörnyű igazságokra utalnak. Haza kell térnie, hogy megértse, mi történt vele, de az Innsmouthból való menekülés csak az első lépés a kalandjában. Szülővárosában Arkhamban szörnyű rejtélyek fogadják. Eltűnések, rituális gyilkosságok, és egy összeesküvés, amelyben különböző karakterek, különböző helyeken, és különböző korokban fonódnak össze.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Chronicle of Innsmouth

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 113

7/10 - Szerethető kaland, de leginkább csak akkor, ha Lovecraft rajongó vagy
2021. április. 5.

A Mountains of Madness egy teljesen korrekt fan projekt, aminek megvalósítására a fejlesztők egy Kickstarter kampány során lapátolták össze a pénzt. Ez a 12 ezer dollár, bár hatalmas sikernek tűnhet egy AGS, retró kaland számára, de azért nem olyan nagy összeg ez, hogy végeredményképpen valami mestermű szülessen belőle. A jelenlegi 17.99 eurós árát egy kicsit borsosnak érzem, de ha Lovecraft rajongó vagy, és támogatni szeretnéd a szintén Lovecraft rajongó készítőket, akkor nem érdemes az áron morfondíroznod. Ha viszont nem vagy Lovecraft rajongó, de szeretnéd majd valamikor kipróbálni, akkor mindenképp várd meg, míg akciós áron nem lesz.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Chronicle of Innsmouth – Mountains of Madness
Teszt
3 éve 1 hónapja (2021. április 5.)

Chronicle of Innsmouth – Mountains of Madness

Az utóbbi években bebizonyosodott, hogy a független játékfejlesztők sokkal nagyobb érzékkel és odafigyeléssel nyúlnak H.P. Lovecraft műveihez, mint az AA, vagy...