The Rewinder

7.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 10. (2 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: MistyMountainStudio

Kiadó: Gamera Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A főhősünk egy rewindernek nevezett speciális személy. Ha magyarra szeretnénk fordítani, akkor talán visszaforgatónak tudnánk nevezni a munkaköri leírását. Ezek a visszaforgatók különleges halandók, akik képesek a múltba utazni és megváltoztatni mások gondolatait. Ezt azért teszik, hogy megváltoztassák a történelmet, bár erre csak akkor van szükség, ha az univerzumban egyensúlyhiány van. Ilyen probléma ütötte fel a fejét egy Reed Rivernek nevezett falucskában, ahol az emberek lelkei nem tudnak eljutni az alvilágba, hogy reinkarnálódjanak. Yun, a főhősünk – aki egyben az utolsó élő visszaforgató –, élete első küldetése ebbe a falucskába vezet, hogy kiderítse, mi történt az ott lakókkal.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: The Rewinder 2

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7.5/10 - Kínai legendák és időmanipuláció
2021. december. 28.
A The Rewinder nem hozott semmi korszakalkotóan új mechanikát, de ez egyáltalán nem jelent rosszat. A történet és főleg a logikai feladványok miatt ugyanis mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, főleg azoknak, akik szeretik ezt a manapság egyre gyakrabban használt, oldalnézetes point-and-click stílust. Mindemellett a The Rewinder nagyon jó lehetőséget kínál arra is, hogy ha csak egy kis időre is, de bekukkantsunk a kínai mitológiába és tanuljunk róla valami újat. Akciós áron, 10 euró körül, szerintem mindenképp megéri lecsapni rá.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Rewinder – utazás a túlvilágba és vissza
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. szeptember 19.)

The Rewinder – utazás a túlvilágba és vissza

Egy újabb pixel szellem dráma van készülőben, és ezúttal leginkább a keleti kultúra iránt rajongók örülhetnek.

Megjelenési dátumot és videót kapott a kínai folklórból merítő The Rewinder
Hír
2 éve 8 hónapja (2021. augusztus 30.)

Megjelenési dátumot és videót kapott a kínai folklórból merítő The Rewinder

Újabb pillantást vethetünk a hagyományos point-and-click kalandjátékra, amely az idővonal memóriamanipulációval történő megváltoztatásáról szól.

The Rewinder
Teszt
2 éve 5 hónapja (2021. december 28.)

The Rewinder

Kínában a taoizmus eléggé elterjedt vallásnak számít. Az egyik legfontosabb alapelve az, hogy az univerzum áramlásával haladjunk.