The Rewinder

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 10. (1 hónapja 1 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: MistyMountainStudio

Kiadó: Gamera Game

Platform: PC

Leírás:

A The Rewinderben egy speciális ügynököt irányítunk, akinek különleges képességének hála utazni tud a túlvilágba és vissza. Fő feladata az itt ragadt lelkek megsegítése és megértése. Ez azonban még nem elég ahhoz, hogy ezek a halálban ragadt entitások tovább tudjanak lépni. Hogy teljesen megoldja a problémát, szüksége van egy Dharma oltárra, amivel képes visszaforgatni az időt, aminek köszönhetően képes megtenni a szükséges változtatásokat.

A fentebb említett ügynököt ezúttal egy egykor virágzó kis falucskába küldik, ahol a pletykák szerint egy titokzatos, hosszú hajú nőt láttak a tó közelében, aki az arra utazókat a víz közelébe csalogatja, és… nos többé nem térnek vissza. A helyiek egy taoista papot béreltek fel, hogy megtalálja a nőt, de sajnos üres kézzel tért vissza. A különleges ügynök, ahogy egyre mélyebbre ás a helyi dolgokban, nem csak a falu sötét múltját sikerül feltárnia, de a sajátját is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Rewinder – utazás a túlvilágba és vissza
Hír
1 éve 1 hónapja (2020. szeptember 19.)

The Rewinder – utazás a túlvilágba és vissza

Egy újabb pixel szellem dráma van készülőben, és ezúttal leginkább a keleti kultúra iránt rajongók örülhetnek.

Megjelenési dátumot és videót kapott a kínai folklórból merítő The Rewinder
Hír
1 hónapja 3 hete (2021. augusztus 30.)

Megjelenési dátumot és videót kapott a kínai folklórból merítő The Rewinder

Újabb pillantást vethetünk a hagyományos point-and-click kalandjátékra, amely az idővonal memóriamanipulációval történő megváltoztatásáról szól.