Strangeland

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. május 25. (2 éve 10 hónapja)

Műfaj: Horror, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Wormwood Studios

Kiadó: Wadjet Eye Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy rémálomszerű vidámparkban ébredsz és végignézed, ahogy egy aranyhajú nő egy feneketlen kútba ugrik. Nyomokat és segítséget keresel a gúnyolódó hollóktól, egy szem nélküli írnoktól, egy élő kemencétől, egy megalázott sellőtől és még sok mástól, akik a parkban laknak. Mindeközben egy árnyék sikít a hullámvasút tetején és tudod, hogy amíg el nem pusztítod ezt a Sötét Dolgot, a nő újra és újra ugrani, zuhanni és meghalni fog...

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 113

9/10 - Kiváló játék lett a Strangeland
2021. május. 23.

Egyértelműen kijelenthető, hogy érdemes volt várni a Wormwood Studios új játékára, a Strangelandre. A nagyszerű képi megvalósítás mellé egy metaforákkal teli, allegorikus történetet kapunk, nagyon komoly témával. Ez viszont senkit se riasszon vissza. A melankolikus cselekmény ezúttal is tanító jellegű lett, miszerint a sötétség, illetve sötét dolgok mellett mindig ott lakozik valahol a fény is, amelybe tanulva a hibáinkból, bármikor kiléphetünk. A Strangeland pontosan erre próbál megtanítani bennünket, és teszi mindezt a lehető leggördülékenyebb módon. Ha tehetitek, mindenképp adjatok neki egy esélyt.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Heti hírmorzsák #1
Hír
3 éve 7 hónapja (2020. augusztus 16.)

Heti hírmorzsák #1

Összefoglaló a hét kalandjáték eseményeiről.

Megvan, hogy mikor jön a Strangeland
Hír
2 éve 11 hónapja (2021. április 14.)

Megvan, hogy mikor jön a Strangeland

Dobpergés: már a következő hónapban!

Strangeland – az emberi elme sötét bugyrai
Teszt
2 éve 10 hónapja (2021. május 23.)

Strangeland – az emberi elme sötét bugyrai

A Wormwood Studiosznak 9 hosszú év kellett ahhoz, hogy újra egy teljes értékű kalandjátékkal kedveskedjen nekünk. A receptjük eddig jól működött, mert képesek v...