An English Haunting

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. május 15. (2 hónapja 1 hete)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

1907-ben Londonban járunk, ahol ez idő tájt a spiritizmus őrülete uralkodik. Nagy divatja lett a szeánszoknak és színházi előadásoknak, ahol a szellemek kapcsolatba lépnek élő családtagjaikkal, és ahol nyomozók serege próbálja felfedezni a természetfeletti titkait. Közülük Patrick Moore professzor áll az élen, aki most válaszút elé került: 72 órája van, hogy bebizonyítsa a Nagy Túlvilág létezését, különben a Metapszichikai Vizsgálatok Osztálya örökre bezárja kapuit.

Az idővel versenyt futva, egy Beatrice Shaw nevű álmédium segítségével kell elkészítenie a Látomások dobozának prototípusát, egy olyan tárgyat, amelyet eltűnt mentora fejlesztett ki, és amely lehetővé teszi, hogy a mi valóságunkban nem látható dimenziókba lásson. Az eszköz megépítése London ködös utcáitól Skócia meredek partjaiig, végül pedig az Anglia legkísértetjártabb kastélyaként ismert Benwell Street 31-be vezet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Azok a szellemes angolok
2024. május. 26.
Az An English Haunting egyértelműen egy szép és jól kidolgozott kalandjáték, amely a viktoriánus környezete, a pixelgrafika és a kellemes zene révén egész jó kis élményt tud nyújtani. Azonban a szinkron hiánya, a néhol túlzottan is kiszámítható tárgykombinálós fejtörők, a pixelhunting és a kelleténél humorosabb hangvétel nem mindenki számára lesz ideális. Ennek ellenére a klasszikus kalandjátékok rajongói számára érdemes kipróbálni, hiszen a Postmodern Adventures újra bizonyította, hogy érti a dolgát, és képes egy egyedi és élvezetes játékot alkotni. Az An English Haunting tökéletes választás azok számára, akik egy hangulatos, szellemekkel teli kalandot keresnek a viktoriánus Anglia misztikus világában.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Megjelent az An English Haunting demója
Hír
8 hónapja 3 hete (2023. október 27.)

Megjelent az An English Haunting demója

A „szellemes” point-and-click kalandjáték kipróbálható verziója a Steam Scream keretén belül lett elérhető.

Akár már a jövő hónapban szellemeskedhetünk egyet az An English Hauntingban
Hír
3 hónapja 2 napja (2024. április 22.)

Akár már a jövő hónapban szellemeskedhetünk egyet az An English Hauntingban

A Postmodern Adventures egy új traileren keresztül jelentette be a megjelenési dátumot. A legújabb pixel kalandjátékában ezúttal az 1907-es Londonba utazunk, ah...

An English Haunting – azok a szellemes angolok
Teszt
1 hónapja 4 hete (2024. május 26.)

An English Haunting – azok a szellemes angolok

A point-and-click kalandjátékok szerelmeseinek nagy örömére megérkezett a spanyol Postmodern Adventures legújabb alkotása, az An English Haunting című pixeles h...