Cats and the Other Lives

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. november 21. (1 hete 4 napja)

Műfaj: Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Cultic Games

Kiadó: Maple Whispering Limited

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

Az idős korában békésen(?) elhunyt Bernard Mason temetésére érkezik a népes családja, ami után a hatalmas kúriában tartott összejövetelen évtizedek óta a szőnyeg alá söpört titkok és ellentétek kerülnek napvilágra, miközben mindenki kényszeredetten mosolyog a másikra, pedig legszívesebben a kést állítaná a hátába. Az elhunyt férfi macskája, Aspen mit sem törődve mindezzel éli a cicák mindennapi életét: az épületben kóricál, egereket kerget, és a múlt itt kísértő árnyait figyeli...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.