Sumatra: Fate of Yandi

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. május 14. (4 éve 10 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Főhősünk Yandi, egy szörnyű balesetnek köszönhetően egyedül marad, elveszve a szumátrai dzsungel közepén. A hagyományos point and click stílusban készült játékban az lesz a feladatunk, hogy lehetőleg élve, újra civilizáció közelébe juttassuk Yandit. Azonban az útja során rejtélyes dolgokra bukkan, és a titkok, amiket felfedez, örökre megváltoztatják az életét.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.