Verne: The Shape of Fantasy

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. augusztus 14. (10 hónapja 1 hete)

Műfaj: Disztópikus, Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Verne: The Shape of Fantasy egy steampunk világban játszódó, nem lineáris, narratív játékmenettel rendelkező kalandjáték.

1888-at írunk, a kegyetlen „Nemzet” elleni háború a tetőfokára hág, és azzal fenyeget, hogy teljesen elpusztítja Hemera alternatív földjét. Jules Verne és Nemo kapitány – utolsó mentsvárként, hogy megmentsék világukat – a hírhedt Nautilus tengeralattjáró fedélzetén elindulnak a legendás Atlantisz városának felkutatására. Ha hinni lehet a legendáknak, egy olyan ősi lelet van ott eltemetve, amely képes megváltoztatni a történelem menetét. A lelet nem más mint Héphaisztosz lángja, amelynek hatalmas ereje egykor a legendás Atlantisz felemelkedéséért és bukásáért is felelős volt. Ezen a kalandos utazásán Jules Vernének nemcsak az elképzelhetetlen csodákat és rejtélyeket kell felfedeznie, de szembe kell néznie egy sötét és látszólag hatalmas erejű lénnyel is, akinek egyetlen célja, hogy kiirtsa a képzelet erejét Hemera összes lakójának elméjéből... beleértve Jules-ét is!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.