Alone in the Dark (2023)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. november 16. (1 éve 2 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A klasszikus és legendás túlélőhorror, az Alone in the Dark első részének az újragondolása.

A cselekmény az Egyesült Államok déli részén az 1920-as években játszódik. Emily Hartwood nagybátyja eltűnt. Edward Carnby magánnyomozó kíséretében a lány a Derceto kastélyba tart, egy elmegyógyintézetbe, ahol... valami gonosz leselkedik rájuk. Különös lakókkal, rémálomszerű, másvilágbeli lényekkel, veszélyes szörnyekkel találkoznak, miközben azon igyekeznek, hogy leleplezzenek egy gonosz összeesküvést.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Újraéled a Legenda: Alone in the Dark remake készül
Hír
5 hónapja 3 hete (2022. augusztus 12.)

Újraéled a Legenda: Alone in the Dark remake készül

Az 1992-ben megjelent legelső Alone in The Dark nem csak kiválóan nyúlt a lovecrafti mitológiából, hanem maga is olyan szériákat ihletett meg, mint például a Re...