Zaam

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. augusztus 13. (3 éve 10 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Alon Zubina

Kiadó: Alon Zubina

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játékban egy férfit irányítunk, akinek eltűnt a lánya. A kis Lucy utáni kutatás nem épp a legszokványosabb helyekre kalauzol majd bennünket, hanem sokkal inkább egy olyan "szürreális környezetbe", ahol a férfi saját emlékei törnek a felszínre. Azonban ezek az emlékek egy nyugtalanító kapcsolatról számolnak be az apa és a lánya között. A játékosoknak bölcsen kell dönteniük, hogyan kezeljék a helyzetet és miként hozzák meg a döntéseiket, mert ezekkel a kis Lucy életét is befolyásolják.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Heti hírmorzsák #1
Hír
3 éve 10 hónapja (2020. augusztus 16.)

Heti hírmorzsák #1

Összefoglaló a hét kalandjáték eseményeiről.