Vlad Circus: Descend Into Madness

6.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 17. (6 hónapja 1 hete)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Túlélőszimulátor, Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

1921-ben a szeretett Vlad Cirkusz pusztító tűzvész áldozatává vált, amely több száz ártatlan ember halálát okozta, és örök nyomot hagyott a túlélőkben. A tragédia miatt a cirkuszi társulat feloszlott, hogy aztán nyolc évvel később az eredeti vezetőjük titokzatos meghívására újra összeálljon.

Fedezd fel a viktoriánus ihletésű Petrescu-kastély hátborzongató termeit Oliver Mills, ismertebb nevén „Lusta Ollie” bohóc személyében. A Pennhurst elmegyógyintézetben eltöltött több év nem bizonyult hatékonynak az emlékei helyreállításában, de a régi barátokkal és egy elveszett szerelemmel való újbóli kapcsolatfelvétel talán megteszi a hatását. Miközben Ollie-t felfedezi a sötét birtokot, nem is sejti, hogy milyen baljós titkok lapulnak az árnyékokban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 113

6.5/10 - A szomorú bohóc története sajnos egy féltörténet lett.
2023. október. 22.
A szomorú bohóc története sajnos egy féltörténet lett. Úgy tűnik, hogy a sztori és a karakterleírások nagy része is füstté vált a cirkusz leégésekor, és ennek mi, játékosok isszuk meg a levét. Ahogy az értékelés pontszáma is mutatja, azért nem lett egy rossz játék a Vlad Circus, azonban talán túl nagyok voltak az elvárásaim vele szemben, és sikerült túl nagyot csalódnom benne. Mindenesetre, így Halloween környékén ez az 5-6 óra senkit sem fog megölni, főleg nem az indie horror rajongókat, akiknek azért bátran ajánlható.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Októberben végre átélhetjük Lusta Ollie megpróbáltatásait a Vlad Circusban
Hír
6 hónapja 3 hete (2023. szeptember 28.)

Októberben végre átélhetjük Lusta Ollie megpróbáltatásait a Vlad Circusban

A rejtvényekkel és némi túlélési mechanikákkal megtűzdelt, narratív kalandjáték október 17-én jelenik meg szinte az összes főbb platformra.

Vlad Circus – zuhanás az őrületbe
Teszt
6 hónapja 1 napja (2023. október 22.)

Vlad Circus – zuhanás az őrületbe

Manapság elképesztően sok műfaj foglalkozik az őrülettel és a mentális betegségekkel, és ebből a játékipar sem kivétel. Az utóbbi időben a független fejlesztők...