Unavowed

9.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. augusztus 8. (5 éve 9 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Wadjet Eye Games

Kiadó: Wadjet Eye Games

Platform: Windows/DOS, Switch

Leírás:

Ebben a sötét fantázia szülte, modern New York-ban játszódó játékban egy olyan természetfeletti támadás áldozata lettél, amely rettenetes nyomot hagyott az életedben, és az egyetlen lehetőséged az, hogy csatlakozz egy olyan ősi rendhez, amelynek fő feladata a gonosz elleni küzdelem. Csak náluk és a sötétség elleni küzdelemben tudhatod meg, hogy mi történt veled és miért. Az oldaladon harcoló négy csapattag mindegyike egyedülálló hatalommal és tudással rendelkezik ahhoz, hogy segítsen a játék kihívásainak megoldásában.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

9.5/10 - Talán az évtized point and clickje
2020. augusztus. 15.
Igen, ahogy a címben is írtam, a játék már-már legendás szintre nőtte ki magát a világ kalandjátékosai körében. Megdöbbentően jó, csavarokkal teli történet, nagyszerű szinkron és karakterek. Hangulatos zene, jó fejtörők, egyszerűen csak pozitívumokat tudok írni róla. Egyébként szinte hihetetlen, hogy az AGS motorban készült a játék, mert bár a retró stílust képviseli, mégis teljesen modern.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Unavowed - megérkezett az első trailer
Hír
6 éve 5 hónapja (2017. december 7.)

Unavowed - megérkezett az első trailer

Az új videó mellett, friss képek és néhány izgalmas infó is érkezett a Wadjet Eye Games készülő kalandjátékából.