The Stillness of the Wind

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. február 7. (5 éve 5 hónapja)

Műfaj: Dráma, Érzelmes

Játékmenet: Felfedezős

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 3D külső-nézetes, Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Egymás után mindenki elhagyta az egykor nyüzsgő falut, és elindult a városba. Mindenki, kivéve Talmát. Most, hogy élete napjai a végéhez közelednek, egyszerű, magányos életmódot folytat: túlél, megél, gondozza a tanyáját és a kecskéit.

A gazdaság és az állatok gondozása során alakítsd ki a saját napi rutinodat. Gondozd a kecskéket, készíts sajtot a tejükből, gyűjts tojást és főzz ételt, termessz zöldséget és cserélj holmikat a vándor kereskedővel, aki egyre nyugtalanítóbb leveleket hoz a városba költözött családodtól.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

8.5/10 - Aki át tudja magát adni az érzésnek, nem fog csalódn
2023. június. 3.
A fentiekkel talán tudtam érzékeltetni, miről is szól, mit akar átadni ez a játék. Ajánlani azoknak tudom, akik egyrészt le tudnak lassulni, másrészt át akarják és tudják élni ezt a fajta hangulatot. Azon is elgondolkodtam, hogy korosztálytól függ, érdemes-e belekezdeni. Egy fiatalt, aki még csak serdülőkorban van, nem biztos, hogy leköt a játék, más az érdeklődési köre (bár jómagam mindennel is játszottam hajdanán). Bevallom, kezdek szentimentális lenni a kor előrehaladtával, talán ezért is fogott meg ez a fajta életérzés, amit a játék közvetít. Ezért azt gondolom, egy rétegjáték, de aki át tudja magát adni az érzésnek, nem fog csalódni.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Stillness of the Wind
Teszt
1 éve 1 hónapja (2023. június 3.)

The Stillness of the Wind

Élet a tanyán. Ezzel a rövid mondattal lehetne leírni a játék lényegét. Hogy ez alatt mit is kell érteni, az már hosszabb történet.