Dordogne

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. június 13. (1 hét 3 nap múlva)

Műfaj: Érzelmes, Dráma

Játékmenet: Felfedezős, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Dordogne cselekménye egy Franciaország délnyugati részén található megyében játszódik. A játék főszereplője Mimi, egy fiatal lány, aki itt töltötte gyermekkori vakációit. Nagymamája halála után a hősnő visszatér erre a helyre, hogy felfrissítse gondtalan fiatalságának emlékeit.

A Dordogne-ban elmesélt történet két idősíkon játszódik. A tízéves Mimi szerepében bejárjuk a festői vidéket, és megismerjük annak titkait. Sétálunk az erdőben, hegyet mászunk, kajakozunk, de kipróbáljuk magunkat a barlangászkodásban is. A Mimi által végzett tevékenységek pedig hatással vannak a cselekményre, úgymond a „jövőre”. A felnőtt Mimi már a nagymamája házát látogatja, elolvassa a hátrahagyott híreket, és felidézi gyermekkorát, megnézi a személyes naplójába bekerült fényképek, felvételek és kézzel írt feljegyzések formájában összegyűjtött anyagokat. Az, hogy a személyes napló milyen formát ölt majd, nagyban függ a mi cselekedeteinktől. Ráadásul a játék során mindkét esetben különböző rejtvényeket kell megoldanunk, amelyekhez éleslátásra és néha türelemre is szükség van.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.