The Silver Case

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1999. október 7. (24 éve 9 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

A japánok (és akik nyugaton már hallottak róla) által nagy elismerésnek örvendő SUDA51 debutáló játéka. 1999-ben járunk Tokióban, ahol egy elvetemült sorozatgyilkos szedi áldozatait. A nyomozók szerint a tettes Kamui Uehara, a legendás gyilkos, aki a 20 évvel ezelőtti "Silver Case" ügyben vált híressé. Vajon tényleg ő tért volna vissza? A gond az, hogy senki sem tudja, hogy valójában ki vagy micsoda Kamui Uehara.

2016-ban felújították és PC-re is kiadták, majd 2017-ben PS4-re is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.