The 25th Ward: The Silver Case

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2005. október 3. (18 éve 8 hónapja)

Műfaj: Thriller, Krimi

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

Az 1999-ben megjelent The Silver Case folytatása, amely eredetileg csak mobiltelefonokra jelent meg. A kis képernyő és a limitált felhasználói felület miatt a játék még inkább a vizuális novella műfaja felé sodródott. A játék cselekménye 3 részre lett szétosztva: "Correctness", "Match Maker" és "Placebo", melyekben különböző szereplők történeteit követhetjük végig. Mindegyikben különös gyilkosságok után nyomoznak, majd a történet egy későbbi szakaszában visszatér a The Silver Case-ből megismert Kamui Uehara, hogy összefűzze a szálakat.

2018-ban felújított HD kiadást kapott PC-re és Playstation 4-re.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.