The Shore

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. február 19. (1 éve 4 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Ares Dragonis

Kiadó: Ares Dragonis

Platform: PC

Leírás:

A THE SHORE egy játék, amely magáról az ismeretlenről és annak rejtélyéről szól. Egy rémségekkel teli, tiltott szigeten játszódik, és talán nem meglepő módon, de a cselekményt H. P. Lovecraft művei ihlették.

A játékosok Andrew, az elveszett lányát kereső apa szerepébe bújnak, aki a keresése közben a legrémisztőbb lovecrafti entitásokkal fut össze, miközben nyakatekert rejtvényeket kell megoldania.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.