The Peterson Case

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. december 6. (5 éve 5 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A The Peterson Case a sétaszimulátorok és a hibrid-akció-kalandjátékok keveréke. 1947-ben járunk és Franklin Reinhardt nyomozót irányítjuk. A tapasztalt detektívet megbízzák, hogy nyomozza ki hogyan és miért tűnt el egy teljes család a roswelli UFO incidens környékéről. A család házában fura jelenségekre lesz figyelmes és hamar rájön, hogy valami nem stimmel a helyszínen. Valami végig a nyomában van és nagyon kell igyekeznie, ha még időben és élve meg szeretné oldani az eltűnt család ügyét.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.