Mirror's Edge Catalyst

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. június 9. (7 éve 11 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Disztópikus

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: EA Dice

Kiadó: Electronic Arts

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

A Mirror's Edge második része amelyben továbbra is Faith nevű hősnőnk a főszereplő, azonban teljesen új kihívások elé kell néznie ebben a belső nézetes parkour-free running akciójátékban. A folytatás nyitottabb világgal és rengeteg küldetéssel várja nem csak a sorozat rajongóit, hanem azokat is akiknek az első rész esetleg kimaradt. A játék hangulatát meghatározó zenei anyagot Solar Fields jegyzi, több mint 5 órányi ambiens zenével.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.