Apsulov: End of Gods

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. augusztus 8. (4 éve 10 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az emberek mélyre a föld alá merültek, hogy megtalálják az istenek kegyelmét. Amit találtak, annak sosem kellett volna a felszínre kerülnie. Sem Midgardon, sem pedig Yggdrasil kilenc birodalmának egyikében sem. Most a felfedezésük pusztítást végez a világukon, kihasználva a technológiájukat, és nyomorúságban és pusztulásban hagyva mindenkit. Hódításuk és felfedezésük során sosem álltak meg arra gondolni, hogy néhány dolgot okkal temettek el.

A technológia és a mitológiai leletek világában maga a káosz uralkodik az emberi birodalom felett. Ebben a káoszban találod meg a célodat és a végzetedet.

Ebben a jövőbeli viking horrorban egy acélból és betonból készült szentélyben ébredsz, amelyet Yggdrasil világainak kutatására és kiaknázására építettek, és amely egy, a földbe évezredekkel ezelőtt eltemetett ereklyének ad otthont.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.