The Low Road

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. július 26. (6 éve 10 hónapja)

Műfaj: Humoros, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: XGen Studios

Kiadó: XGen Studios

Platform: Mac OS, Windows/DOS, SteamOS/Linux, Switch

Leírás:

A „The Low Road” az 1970-es évek autóiparának világában játszódó point-and-click kalandjáték, amely az ipari titkok védelmére esküdött, vállalati kémek egy csapatát követi nyomon. A játék a gouache festmények által inspirált egyedi vizuális stílussal, bonyolult rejtvényekkel, szerteágazó erkölcsi dilemmákkal, és emlékezetes karakterekkel rendelkezik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.