Gibbous: A Cthulhu Adventure

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. március 31. (4 éve 2 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Stuck in Attic

Kiadó: Stuck in Attic

Platform: Mac OS, PC, Linux, Switch

Leírás:

Egy alternatív jelenben, ahol a halálkultuszok az élet minden négyzetcentiméterén jelen vannak, és mindegyik azon verseng, hogy felébresszék a hatalmas Cthulhu-t, egy titokzatos személy felbérli P.I. Don R. Ketype detektívet, hogy megtalálja a rettegett Necronomicont. Mennyire fordulhatnak rosszra a dolgok ez ügyben? Végtére is, csak valami könyvről van szó...

A fejlesztők leírása alapján a játékot úgy képzeljétek el, hogy a Day of the Tentacle-t összegyúrták Lovecraft világával. A játékmenet hagyományos point and click, a hátterek és az animációk pedig mind kézzel-rajzoltak.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 51

7/10 - Gibbous - A Cthulhu Adventure
2020. január. 5.
Az igazat megvallva, egy picit csalódott vagyok a Gibboussal kapcsolatban. Valahogy ugyanis túl sok lett. Minden szempontból. Ennek ellenérejó szívvel gondolok a játékra, ami olyanná varázsolja a Cthulhu mítoszt, hogy egy tíz éves gyerekkel is le lehet ülni elé.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Gibbous - A Cthulhu Adventure
Teszt
2 éve 5 hónapja (2020. január 5.)

Gibbous - A Cthulhu Adventure

Az igazat megvallva, egy picit csalódott vagyok a Gibboussal kapcsolatban. Valahogy ugyanis túl sok lett. Minden szempontból. Már a Kickstarteres időkben felült...