The Last Worker

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. március 30. (1 éve 1 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad, Mozgás kontroller

Leírás:

A The Last Worker egy belső-nézetes, narratív kalandjáték, amelynek középpontjában az emberiségnek az egyre inkább automatizált világgal szembeni küzdelme áll. A játék a képregénylegenda Mick McMahon művészeti stílusát és a felfedezős játékmechanikát egy epikus környezetben ötvözi, amelynek végeredménye egy érzelmes, elgondolkodtató történet, tele drámával, szatírával, intenzív akcióval és mély karakterekkel, akiknek szinkronját valódi sztárok szolgáltatják, mint például Ólafur Darri Ólafsson, Jason Isaacs, Clare-Hope Ashitey, David Hewlett, Zelda Williams és Tommie Earl Jenkins.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Zelda Williams és Tommie Earl Jenkins is csatlakozik a The Last Worker projekthez
Hír
2 éve 1 hónapja (2022. április 20.)

Zelda Williams és Tommie Earl Jenkins is csatlakozik a The Last Worker projekthez

A The Last Worker egy egész érdekes stílusban próbál majd elgondolkodtatni bennünket a világ problémáinak egy részéről.

A The Last Worker is megkapta a megjelenési dátumát
Hír
1 éve 9 hónapja (2022. augusztus 26.)

A The Last Worker is megkapta a megjelenési dátumát

A játék egy belső-nézetes, narratív kalandjáték lesz, amelynek középpontjában az emberiségnek az egyre inkább automatizált és dehumanizált világgal szembeni küz...