The Gap

5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 19. (7 hónapja 1 napja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller, Sci-fi

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Joshua Hayes idegkutató, akinek családját egy olyan ritka neurológiai rendellenesség sújtja, amely lassan felemészti az ember képességeit és mentális jólétét. A család küzdelmét és harcát az ő legmagasabb és legmélyebb pillanatainak szemszögéből látja. A nyers, minimalista terek felfedezése közben olyan tárgyakra bukkan, amelyek kapuként szolgálnak a múltjához.
Ráadásul miközben Joshua részt vesz egy biotechnológiai óriás, a Neuraxis által vezetett kísérleti idegtudományi programban, tudtán kívül súlyos vállalati intrikába keveredik.
Az emlékek hálójának felgöngyölítése reményében szembe kell néznie egy nyomasztó kérdéssel: vajon tényleg bízhat-e önmagában?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

AdamkaHUN

Összes értékelése: 2

5/10 - Skizo szimulator
2023. november. 22.

Azért kap a játék 5 pontot, mert grafikailag épp hogy súrolta a szépnek mondható mércét és elég összetett a történet, de az sajnos az ismétlődő/hasonló helyszínek miatt, unalmassá válik. Gyenge angollal sajnos nehezen játszható ki, mert értelmezni kell a sok hülye irományt, ami megint csak unalomba fullasztja a játékot. Ha kalandjáték fan vagy akkor adj neki egy esélyt, mert 1500 forint környékén, ami egy doboz bagótól is olcsóbb :D, hozzá lehet jutni.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.