Commander '85

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. szeptember 30. (3 éve 8 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Commander 85 egy sci-fi thriller séta- és hackersziumlátor, mely bemutatja, hogyan képes egy látszólag hétköznapi születésnapi ajándék örökre megváltoztatni a főszereplőnk, valamint a teljes chicagói külváros álmos életét. A külvilágban elszabadulnak a katonai kísérletek, és a világnak a nukleáris háború veszélyével kell szembesülnie. De főszereplőnk nincs egyedül, a barátaival és egy őrült tudóssal közösen megpróbálnak véget vetni a hidegháborúnak, és egy mesterséges intelligencia segítségével igyekeznek felfedezni a Roswell incidens mögött megbúvó, titokzatos igazságot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Szeptember utolsó napján érkezik a Commander '85
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. szeptember 12.)

Szeptember utolsó napján érkezik a Commander '85

A lengyel The Moonwalls stúdió által fejlesztett séta- és hackerszimulátor a nosztalgiafaktorra szeretne építeni.