The Invisible Hours

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. október 10. (6 éve 8 hónapja)

Műfaj: Krimi

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Mozgás kontroller

Leírás:

A csak VR eszközökre - HTC Vive, Oculus, PS VR - megjelent játékban egy, a karakterek által se nem látott, se nem hallott szemlélődőt irányítunk, aki külsősként figyeli a hatalmas kúriában játszódó eseményeket. A cselekménybe nem tud beleavatkozni, egyedül az idővel tud manipulálni: előre-, illetve visszatekerni az eseményeket, hogy azok különböző szemszögből is megvizsgálhatóak legyenek.

A híres feltaláló, Nikola Tesla egy csoportnyi egymás számára teljesen ismeretlen személyt hív meg a kúriájába, ahol elmondása szerint kijavíthatják a múltban elkövetett hibáikat. Miután az utolsó vendég is megérkezik, rájönnek, hogy Teslát valaki meggyilkolta. A vendégek között lévő svéd detektív, Gustaf Gustav szerint a gyilkos a vendégek között található. De vajon melyikük? A vak komornyik? Az elítélt gyilkos? A világ leghíresebb színésznője? Tesla egykori asszisztense? A gazdag vasúti mágnás fia? Vagy talán Tesla riválisa, a feltaláló Thomas Edison? A gond az, hogy ezek közül az emberek közül egyik sem az, akinek mondja magát.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. The Invisible Hours - magyarítás

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

9/10 - A The Invisible Hours egyike a krimi kalandjátékok elfeledett gyöngyszemeinek.
2021. augusztus. 4.

A The Invisible Hours egyike a krimi kalandjátékok elfeledett gyöngyszemeinek. Körülbelül 6-7 órányi, lebilincselő történet vár rátok, parádés színészi játékkal és nagyszerű animációkkal. Nagy kár, hogy a megjelenése idején nem kapott nagyobb figyelmet, mert véleményem szerint akár valamilyen nagyobb díjért is harcba szállhatott volna. Egy-két megkérdőjelezhető esemény azért ebben a krimiben is fellelhető, de azért nem olyan súlyosak ezek, hogy ne lehetne szemet hunyni felettük. Így hát, a karakterek arcmodelljén, és az egyesek számára talán fura lezáráson kívül nem is nagyon tudok negatívumokat mondani róla. Ha egy jó kis interaktív mozira vágytok, semmiképp se hagyjátok ki!

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Invisible Hours
Teszt
2 éve 10 hónapja (2021. augusztus 4.)

The Invisible Hours

2017-ben a spanyol Tequila Works egy exkluzív VR játékkal jelentkezektt Oculus Rift, Playstation VR és HTC Vive eszközökre. Nem igazán figyeltünk fel rá itt az...

Elkészültünk a The Invisible Hours fordításával
Hír
2 éve 8 hónapja (2021. szeptember 19.)

Elkészültünk a The Invisible Hours fordításával

Már magyar nyelven is kinyomozható Tesla halála.