The Invisible Hours - háttérkép

The Invisible Hours

2017. október 10. (3 éve 9 hónapja)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. október 10. (3 éve 9 hónapja)

Műfaj: Krimi

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Mozgás kontroller

Fejlesztő: Tequila Works

Kiadó: Game Trust

Platform: PlayStation VR, Oculus, HTC Vive, PC

Leírás:

A csak VR eszközökre - HTC Vive, Oculus, PS VR - megjelent játékban egy, a karakterek által se nem látott, se nem hallott szemlélődőt irányítunk, aki külsősként figyeli a hatalmas kúriában játszódó eseményeket. A cselekménybe nem tud beleavatkozni, egyedül az idővel tud manipulálni: előre-, illetve visszatekerni az eseményeket, hogy azok különböző szemszögből is megvizsgálhatóak legyenek.

A híres feltaláló, Nikola Tesla egy csoportnyi egymás számára teljesen ismeretlen személyt hív meg a kúriájába, ahol elmondása szerint kijavíthatják a múltban elkövetett hibáikat. Miután az utolsó vendég is megérkezik, rájönnek, hogy Teslát valaki meggyilkolta. A vendégek között lévő svéd detektív, Gustaf Gustav szerint a gyilkos a vendégek között található. De vajon melyikük? A vak komornyik? Az elítélt gyilkos? A világ leghíresebb színésznője? Tesla egykori asszisztense? A gazdag vasúti mágnás fia? Vagy talán Tesla riválisa, a feltaláló Thomas Edison? A gond az, hogy ezek közül az emberek közül egyik sem az, akinek mondja magát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.