Star Trek: Resurgence

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. május 23. (11 hónapja 4 hete)

Műfaj: Dráma, Sci-fi

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Billentyűzet (WASD)

Leírás:

A Star Trek: Resurgence egy narratív történetmesélésen alapuló, interaktív videojáték, amely a Star Trek: Az új nemzedék és a Star Trek: Picard közötti időszakban játszódik, és amelyben Jara Rydel első tisztet, valamint a USS Resolute tudományos tisztjét, Carter Diazt irányítjuk. A főszereplőink két, háború szélén álló civilizációt érintő baljós rejtélyt próbálnak megoldani.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Kaland(os)játékok a TGA-n
Hír
2 éve 5 hónapja (2021. december 10.)

Kaland(os)játékok a TGA-n

Tegnap éjszaka röpke három órán keresztül lezajlott az idei Game Awards, ahol mindenféle díjkiosztáson túl egy halom érdekesebbnél érdekesebb játéktrailert is b...