South of the Circle

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. október 30. (1 éve 6 hónapja)

Műfaj: Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Low-poly

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A South of the Circle egy érzelmes narratív kalandjáték, mély, többrétegű filmes történettel. A fő cselekmény az életre vonatkozó döntések következményeiről, a karrier vagy az igaz szerelem követéséről, a jelen és a múlt között manőverezve tesz fel kérdéseket. A játékos Petert, egy cambridge-i tanárt alakít, akinek a gépe a hidegháború idjén az Antarktiszon zuhan le. Miközben segítséget keres, kibontakozik előtte a múltja, és kiderül belőle, hogy a hatalom nyomása és saját törekvései hogyan vezették őt ebbe a válságba, amelyből valahogyan ki kell szabadulnia. Mindemellett egy szerelmi történet is kibontakozóban van közte és akadémikustársa, Clara között, és Peter megtapasztalja mindannak a súlyát, amire ígéretet tett. Mert mint a gyermekkori emlékek, úgy néhány ígéret is örökre velünk marad.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Windowsra és minden másra is megjelenik a díjnyertes South of the Circle
Hír
1 hónapja 3 napja (2022. április 15.)

Windowsra és minden másra is megjelenik a díjnyertes South of the Circle

Az eredetileg Apple Arcade exkluzív narratív kalandjáték vélhetőleg még idén megjelenik Windows, PS4/PS5, Switch és Xbox One/X/S platformokra.