Sorry, James

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. november 10. (6 éve 6 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Élőszereplős, PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Szöveges

Fejlesztő: Konstructors

Kiadó: Konstructors

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játékos egy James Garner nevezetű karaktert irányít, aki a fegyverek fejlesztésével foglalkozó Mantis cégnél dolgozik, mint biztonsági szakember. Egy nap azt a feladatot kapja, hogy dekódoljon egy cégen belüli levelezést. Nincs ebben semmi furcsa, de azon már ő is meglepődik, hogy a levelelezés és chat szövegekből egy szerelmi történet kezd kialakulni. Vajon mi köze lehet egymáshoz a világ egyik legnagyobb elméjének és egy egyszerű, közönséges lánynak?

A szövegek dekódolásához rengeteg sudoku- és aknakeresőszerű fejtörőt kell megoldania a játékosnak, miközben több élőszereplős beszélgetést is végighallgathat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.