Solace State: Emotional Cyberpunk Stories

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. szeptember 14. (8 hónapja 4 napja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Vivid Foundry Corp

Kiadó: Vivid Foundry Corp.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Solace State című 3D-s vizuális regény egy mélyen egyenlőtlen, zsarnoki társadalomban a jobb jövőhöz való jogukat védelmező fiatalokról szól. A cselekmény főhőse Chloe, egy fiatal hacker, aki eltűnt barátnőjének, Rebeckának próbál segíteni egy militarizált, biotechnológiai városban. A politikai intrikák és a magánrendőrségi megfigyelés közepette hogyan fogja Chloe megtalálni a barátait, az embereit, és hogyan fogja befolyásolni az egyre inkább korlátok közé szorított társadalmat? Hogyan építheti fel újra az összetartozás helyét?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.