Sol Invictus

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: A játék fejlesztését törölték, vagy felfüggesztették. Kicsi az esély, hogy valaha megjelenik.

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős, Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Sol Invictus egy történetvezérelt, 2D-s, point-and-click kalandjáték, amely a naprendszerünkben játszódik valamikor az utópikus jövőben. Az autoritárius rezsim szerint működő kormány és a társasági makettek világa több mint egy évtizede háborúban áll egy bajkeverő mesterséges intelligenciával.

A játékban egy "Ortana" nevű űrhajó legénységének egyik technikusát irányítjuk, aki szerencsétlen események láncolatával a kormányzati összeesküvések és vállalati cselszövõk hálójába esik, melynek köszönhetően keresztül-kasul be kell járnia a naprendszert.

A játék dinamikus játékélményt, nagyszámú egyedülálló helyszínt és élénk karaktereket kínál, lágy retro megjelenéssel és állandó oldalnézeti perspektívával, tiszteletben tartva a videojátékok aranykorát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.