Road to Nowhere

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: A játék fejlesztését törölték, vagy felfüggesztették. Kicsi az esély, hogy valaha megjelenik.

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős, Fotorealisztikus

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: 15BIT Games

Kiadó: 15BIT Games

Platform: Mac OS, Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

A Road to Nowhere Cohle Bishop, egy introvertált és sikeres szoftverfejlesztő történetét meséli el, akinek az életét egy botrány tette tönkre. Szembesülve a múltjával és kételkedve a saját józanságában, depressziósan autóba ül, és nekivág az országútnak, ahol kétségbeesetten próbál érzelmileg visszatérni az élet normális kerékvágásába.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Demó körkép - 2020 ősz
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. október 12.)

Demó körkép - 2020 ősz

A jelenleg uralkodó vírushelyzet a világban rákényszerítette a videojáték ipart is, hogy jobban kihasználja a digitális teret. A különböző konferenciák és feszt...